Mercedes Benz Moda Haftası İstanbul’a katılan  marka ve tasarımcıların sonbahar/ kış 2018 koleksiyonları ile yine çok başarılıydı.

Zorlu PSM’de yapılan, İHKİB ve MBFWI ve diğer kurumların destekleriyle düzenlenen Fashion Week’e  tasarımcılardan Cihan Nacar, Çiğdem Akın, Şiyar Akboğa, Raşit Bağzıbağlı, Lug Von Sıga, Mıın by Kadir Kılıç, DB Berdan, Özlem Kaya, ST. Nian, Belma Özdemir, Atelier Kikala, Brand Who, Mehtap Elaidi, Asli Filinta, Exquise, Niyazi Erdoğan, Sudi Etuz, Meltem Özbek, Tuvanam, Tuba Ergin, Bahar Korçan, Mert Erkan, Murat Aytulum, İpek Arnas, Özlem Erkan, Mehmet Korkmaz, Emre Erdemoğlu, Nihan Peker, Zeynep Erdoğan, Urun, Network Stories katıldılar.

Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarımı Bölümü öğretim Elemanları ve Öğrencileriyle katılımda bulunulan Moda Haftasında 2019 WGSN Trend Semineri de oldukça verimli geçti.

06 Nisan 2018