UŞAK ÜNİVERSİTESİ Güzel Sanatlar Fakültesi

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi “Dün, Bugün, Yarın Kadın Emeği” adlı organizasyon gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Beyhan Pamuk “ Sandık Sarısı Sergisi” ve Ulubey Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü Öğr. Grv. Saliha GÜLLÜ rehberliğinde, Moda Tasarım Programı 2. Sınıf öğrencisi Sultan KARABACAK Anadolu kadınlarının hayat hikâyelerinden yola çıkarak hazırladığı koleksiyonu “KAVİN” adlı defilesi ile 2 Mart’ta Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Salonunda davetlilerin beğenisine sundu. Türk kültürü ve Anadolu’nun tarihi, zenginlikleri ve kaybolmaya yüz tutmuş kültürel değerleri dikkate alınarak hazırlanan pazen, kadife ve ham keten kumaşlardan oluşturulan 48 parçalık koleksiyon öğrenciler tarafından sergilendi.

Katılımcıların büyük beğenisini toplayan etkinlik hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

12 Mart 2018