Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi

Fakültemiz Resim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Zafer GÜNGEN, akademik danışmanı olduğu Çağdaş Yaşamı Destekleme ve Teknoloji Topluluğu etkinlikleri çerçevesinde “Dijital Çağda Yeni Teknolojiler ve Sanat” başlığında konferans verdi. Akademisyenler ve öğrencilerin katıldığı konferans, 25 Nisan 2025 tarihinde gerçekleşti.

Teknolojik gelişim ve dönüşümlerin sanat ve sanatçılar bakımından yarattığı endişelere ve fırsatlara değinen GÜNGEN, genç sanatçı adaylarının bu dönüşüme uyum sağlama bakımından nasıl bir yol izleyeceklerine dair tarihsel örneklerle sunumunu gerçekleştirdi.

 

Sunum sırasında ve sonrasında soruları yanıtlayan GÜNGEN, Çağdaş Yaşamı Destekleme ve Teknoloji Topluluğu’nun bu ilk etkinliğine ilgi gösteren tüm katılımcılara teşekkür ederek, topluluğun etkinliklerine devam edeceğini belirtti.


28 Nisan 2025