Uşak Valiliği öncülüğünde, Uşak Üniversitesi’nin katkılarıyla, “Hayata Dokunan Güçlü Kadınlar” konulu panel düzenlendi ve “8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sanat ve Tasarım Buluşması” sergisi açıldı.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Nacar, protokol üyeleri, davetliler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Program sonunda Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Uşak Üniversitesi Seramik Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından hazırlanan, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sanat ve Tasarım Buluşması” adlı serginin açılışı gerçekleşti. Sergiyi Vali Kocabıyık, Prof. Dr. Savaş ve davetliler gezerek eserler hakkında bilgi aldılar. Sergi 7-15 Mart tarihleri arasında ziyarete açık olacaktır.

29 Mart 2019